Een paar uur nadat Derk Jan Bult uit Lienden zijn eerste coronavaccin kreeg, kreeg hij hevige hoofdpijn: even later kon hij nauwelijks op zijn benen staan. Hij belandde erdoor in het ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Een paar uur nadat Derk Jan Bult uit Lienden zijn eerste coronavaccin kreeg, kreeg hij hevige hoofdpijn: even later kon hij nauwelijks op zijn benen staan. Hij belandde erdoor in het ziekenhuis. © Raphael Drent

Een paar dagen na ‘de prik’ kan Derk Jan nauwelijks meer op zijn benen staan: ‘Hoe toevallig kan het zijn?’

TIEL - ,,Hoe toevallig kan het zijn?”, vraagt Derk Jan Bult zich hardop af. Vorige week maandag kreeg hij zijn eerste prik met het AstraZeneca-vaccin. Negen uur later heeft hij ‘zware hoofdpijn’, een paar dagen verder ligt hij in het ziekenhuis en kan hij nauwelijks op zijn benen staan. 

34 reacties

 • Frank vd Berg

  1 maand geleden
  Als goed gezond mens zou ik wel zo'n prikkie nemen hoor, wie weet kan het geen kwaad.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Helemaal gelijk Charles, je moet natuurlijk wel een beetje (kunnen) nadenken waarom het vaccin wél belangrijk is en je niks door mensen als sommigen hieronder wijs laten maken.
 • Jan Bergmans

  1 maand geleden
  Gelukkig is er sprake van zelfbeschikkingsrecht en heeft de overheid c.q. een ander mens NIETS te vertellen over je lichaam.
 • Charles Wit

  1 maand geleden
  @Linda Kuiper Kijk even naar de cijfers; 1 dode, 8 mensen met ernstige bijwerkingen, miljoenen mensen ingeënt. En aan de andere kant; 20.000 doden, honderdduizenden mensen langdurig ziek en tienduizenden die een jaar naderhand problemen hebben. Ik snap dat je twijfels hebt, maar de kans dat je problemen overhoudt aan het vaccin zijn vele malen kleiner dan problemen door corona. En je beschermt niet allen jezelf maar ook je omgeving. En zelfs bij een griepvirus kun je complicaties krijgen.
 • Benno Wijskamp

  1 maand geleden
  Nou Gelderlander een poosje geleden wilde jullie mijn reacties niet plaatsen omdat ik niet mijn naam gebruikte nu gebruik ik mijn naam en wordt het nog niet geplaats mijn vraag waarom niet.
 1. Ook dit jaar gaat de Nijmeegse Vierdaagse niet door, wel alternatieve editie
  Play

  Ook dit jaar gaat de Nijmeegse Vierdaagse niet door, wel alternatie­ve editie

 2. Schietpartij school Rusland: leraar en zeven leerlingen dood
  Play

  Schietpar­tij school Rusland: leraar en zeven leerlingen dood

Rivierenland