Mensen in de rij voor een vaccinatie.
Volledig scherm
Mensen in de rij voor een vaccinatie. © Raphael Drent

Streep door één op de vijf afspraken voor Janssen-prik in Tiel

TIEL - Een op de vijf mensen kwam donderdag niet opdagen voor het Janssen-vaccin bij de priklocatie van de GGD Gelderland-Zuid in Tiel. Ondertussen zijn anderen boos dat ze woensdag een prik misten. 

 1. Rutte krijgt steun voor aanval op Hongaarse premier: ‘Iedereen had wel tranen in de ogen’
  UPDATE / Video

  Rutte krijgt steun voor aanval op Hongaarse premier: ‘Iedereen had wel tranen in de ogen’

  Premier Mark Rutte heeft de Hongaarse premier Victor Orbán ten overstaan van de andere EU-leiders uitgedaagd de officiële procedure te starten om de Europese Unie te verlaten. Ingewijden hebben aan persbureau ANP bevestigd dat Rutte dit tijdens de EU-top in Brussel tegen Orbán heeft gezegd. Rutte kreeg veel bijval tijdens de top. ,,Dit was wel heel heftig en indrukwekkend’’, aldus de premier na afloop van het beraad, dat tot diep in de nacht duurde.
 2. Bekende choreograaf verdacht van zedenfeiten: ‘We gingen met hem naar Disneyland voor optredens met kindjes’
  PREMIUM

  Bekende choreo­graaf verdacht van zedenfei­ten: ‘We gingen met hem naar Disneyland voor optredens met kindjes’

  Lionel Richie, Michael Jackson en Patrick Swayze. Een lijstje van beroemdheden die allemaal op de foto staan met Kris D.J. De 58-jarige bekende Belgische choreograaf wordt ervan verdacht minstens zeven tieners misbruikt te hebben. Hij nodigde de meisjes uit voor privélessen. De choreograaf zou beloofd hebben dat ze een plek vooraan het podium kregen... als ze ingingen op zijn avances. Intussen zou hij zich nog altijd uitgeven voor choreograaf. Zo ging hij te werk en zo reageren zijn ex-werkgevers.