Vorig jaar hield Doornroosje al een zittend dancefestijn vanwege het coronavirus. Dertig stoelen stonden klaar voor evenveel bezoekers. Dit keer mogen 137 bezoekers concerten bijwonen.
Volledig scherm
Vorig jaar hield Doornroosje al een zittend dancefestijn vanwege het coronavirus. Dertig stoelen stonden klaar voor evenveel bezoekers. Dit keer mogen 137 bezoekers concerten bijwonen. © Foto: Bert Beelen

Swingen in Doornroosje of alles op zwart in Duiven? Op deze plekken in de regio krijg je een glimp van normaal

NIJMEGEN - Sta je te trappelen om weer eens cultuur te snuiven, altijd al een keer willen turnen of helemaal klaar met de digitale roulettetafel? Een kleine groep uitverkorenen kan deze maand ouderwets op stap in de regio met een kaartje én een negatieve uitslag van een coronasneltest.

 1. Grooming en bezit kinderporno; 44-jarige die in Nijmegen werd opgewacht door pedojagers hoort 15 maanden cel eisen
  PREMIUM
  1

  Grooming en bezit kinderpor­no; 44-jarige die in Nijmegen werd opgewacht door pedojagers hoort 15 maanden cel eisen

  Toen de 44-jarige verdachte uit Susteren op 19 oktober vorig jaar op het station Nijmegen-Dukenburg arriveerde dacht hij met een 15-jarige meisje te hebben afgesproken. Via de chatsite Chatplaza. Maar dat pakte heel anders uit. Hij werd opgewacht door een paar ‘pedojagers’ die, zoals de advocaat tijdens een eerdere zitting ook al meldde, wat klappen uitdeelden en de politie inschakelden.
 2. Lara (35) gromt en keft als ze bokst: 'Je leert je grenzen verkennen en er overheen gaan’
  PREMIUM
  Mijn hobby

  Lara (35) gromt en keft als ze bokst: 'Je leert je grenzen verkennen en er overheen gaan’

  Op haar 21ste begon Lara Guppertz uit Nijmegen (35) pas met boksen. „Ik was thuis altijd al een heel actief buitenkind. Ik hield van fietsen en paardrijden. Toen ik in Nijmegen diëtetiek ging studeren, kon ik mijn energie niet kwijt, totdat ik op het universitair sportcentrum een proefcursus boksen kon volgen. Ik was meteen helemaal enthousiast. Ik stapte al snel over naar boksclub NABA, waar ik twee trainers van hoog niveau trof: Willy van Haaren, oud Nederlands kampioen zwaargewicht en Orhan Özturk, dertienvoudig Nederlands kampioen in het weltergewicht.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Honderden happy stones beschilderd door Burgers' Zoo
  Play

  Honderden happy stones beschil­derd door Burgers' Zoo

 2. Motorrijder omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo
  Play

  Motorrij­der omgekomen bij aanrijding met bestelauto in Angerlo

Nijmegen e.o.