Danstalent van Zinder danst keurig op afstand op het in veilige afstandsvakken verdeelde podium van de Agnietenhof
Volledig scherm
Danstalent van Zinder danst keurig op afstand op het in veilige afstandsvakken verdeelde podium van de Agnietenhof © Foto Raphael Drent

Talent van Zinder op grote podium Agnietenhof

TIEL - Het gaat wel heel snel met het jeugdig muziek- en danstalent dat een opleiding volgt bij Zinder in Tiel. Er zijn opnames van hen gemaakt op het grote podium van schouwburg Agnietenhof. Die beelden zijn donderdagavond te zien via het YouTube- en Facebook-kanaal van Zinder.

Het idee werd geboren toen corona een einde maakte aan repetities en optredens in het Tielse cultureel centrum Zinder. En dus ook aan het open podium van Zinder, waar jeugdig talent zich normaliter toont aan publiek.

Corona-voorschriften

 Ingrid Zaaijer van Zinder: ,,Maar we zijn niet stil gaan zetten. Een maand geleden hebben we al een sessie gehouden in de buitenlucht en nu konden we terecht in de grote zaal van de Agnietenhof. Prachtig toch om daar nu al te mogen optreden, ook al zit er nu geen publiek in de zaal? Natuurlijk hebben we ons aan alle corona-voorschriften gehouden. Alles is opgenomen zodat iedereen het toch kan gaan zien en horen.’’ 

Zangers en dansers

Bij de Zinder-sessie traden onder meer zangeres Myrthe Hendriks (met A Star is Born) en het duo Tim en Keeley met een Ed Sheeran-liedje op. Verder kwamen dansgroepen, die in vakken dansten om de 1,5 meter afstand in acht te nemen, in actie. 

De opnames  zijn donderdag vanaf 20.00 uur via de sociale media te zien. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland