De politie controleert de inzittenden van een auto in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie controleert de inzittenden van een auto in Nijmegen. © Paul Rapp

Veel coronaboetes in Arnhem, Nijmegen, Cuijk, Tiel, Winterswijk en Neder-Betuwe

KaartARNHEM - Bijna één op de honderd Arnhemmers heeft sinds vorig jaar maart een coronaboete gehad en één op de duizend kreeg een waarschuwing. De stad telt daarmee na de grote steden en gemeenten in het westen van het land de meeste coronabekeuringen.

36 reacties

 • Eelco de Boer

  3 weken geleden
  Charles, dit soort types wil de waarheid niet inzien. Het heeft niet veel zin op wappies als Jan in te gaan.....
 • Jan Bergmans

  3 weken geleden
  Ooo, dus toch niet uitgebannen na jouw 2 maanden en gesloten grenzen. Jeetje, dat virus krijg je nooit uitgebannen zeg.
 • Charles Wit

  3 weken geleden
  Jan Bergmans/Pieter Zeeuw is echt te dom om te poepen: snapt niet dat, ondanks de strenge maatregelen die in eerste instantie in NZ en Australië ingevoerd waren er toch soms besmettingshaarden zijn die je meteen moet aanpakken, wat ze dus daar doen. En hij vergelijkt iemand dwingen tot zelfmoord met mensen verantwoordelijk houden. Hij roept zelfs ergens anders op tot geweld. Vreemd dat de redactie dat soort opmerkingen toelaat, terwijl ze moeite hebben met onderbouwde kritiek.
 • Jan Bergmans

  3 weken geleden
  Dan is het virus toch uitgebannen? Valt er niets meer te 'verstieren'. 50 mensen verzoeken een ander mens van de klif af te rijden, het ravijn in te storten, want dan is de kans voor de andere 50 om te overlijden met 40% afgenomen. Dat is wel solidair van die 50 mensen om dat te vragen, vind je ook niet.
 • Charles Wit

  3 weken geleden
  @Jan Bergmans 2 MAANDEN dicht, uiterst strenge controles daarna en figuren die willens en wetens de zaak verstieren uitsluiten van zorg en gewoon opsluiten. Zoals in Nieuw Zeeland en Australië, zoals ik al de godganse tijd zeg, maar wat jij en de andere Homo habilis' maar niet snappen. Dan worden figuren zoals jij eindelijk eens wakker. Want jullie willen terug naar normaal, maar willen niet de offers er voor brengen. Libertijns "ikku eerst en de rest kan kapot vallen".

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

Arnhem e.o.