Het populaire terras van 't Veerhuis in Opheusden
Volledig scherm
PREMIUM
Het populaire terras van 't Veerhuis in Opheusden

Veerhuis Opheusden is blij met soepeler coronaregels en hoopt op mooi weer

OPHEUSDEN - Corrie Vonk van Veerhuis Opheusden is ronduit blij met de ruimte die de horeca van het kabinet krijgt per 1 juni: ,,En we hopen vooral op mooi weer want we kunnen ons forse terras nog flink uitbreiden.’’

Vonk denkt straks, met inachtneming van alle corona-voorschriften, zo'n 120 tot 150 gasten te kunnen ontvangen op de terrassen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Rivierenland