Een zorgmedewerker laat een familiefoto zien aan een coronapatient op een speciale cohort-afdeling in het Amphia ziekenhuis.
Volledig scherm
Een zorgmedewerker laat een familiefoto zien aan een coronapatient op een speciale cohort-afdeling in het Amphia ziekenhuis. © ANP

Aantal coronapatiënten op IC daalt verder, 23 sterfgevallen gemeld

updateHet aantal mensen dat met corona op de intensive care ligt, is opnieuw met 25 gedaald. In totaal liggen er nu 227 patiënten met het virus op de ic's, blijkt uit de gegevens van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Een patiënt ligt nog op een Duitse IC-afdeling.

  1. Woede na groot voetbalfeest in Tilburg: ‘Mes in rug van zorgpersoneel’
    Video /update

    Woede na groot voetbal­feest in Tilburg: ‘Mes in rug van zorgperso­neel’

    De gemeente Tilburg heeft gisteravond tot woede van velen een groot voetbalfeest toegestaan, waarbij honderden supporters van Willem II de coronamaatregelen schonden. De gemeente greep niet in en na het feest ontstonden relletjes. De politievakbond spreekt van een mes in de rug van het zorgpersoneel. De VVD van een ‘eigen doelpunt in onze strijd tegen corona’. Burgemeester Theo Weterings van Tilburg staat nog altijd achter het besluit om het feest toe te staan.