Zorgcentrum Anker in Kesteren
Volledig scherm
PREMIUM
Zorgcentrum Anker in Kesteren © Eigen foto

Elf bewoners overleden aan corona in Zorgcentrum Anker in Kesteren: ‘Nog nooit zo heftig geweest’

KESTEREN - Het coronavirus heeft genadeloos om zich heen geslagen bij Zorgcentrum Anker in Kesteren. De afgelopen twee weken zijn elf bewoners aan het virus overleden. ,,Het was emotioneel heel zwaar”, zegt directeur Dick van Bodegraven.

22 reacties

 • Gijs Eeps

  2 maanden geleden
  Dit is niet meer en niet minder dan de natuur die zijn werk doet. Moeten we allemaal 100 worden?
 • Geert kolks

  2 maanden geleden
  God heeft de mensheid geschapen, dus zeer waarschijnlijk ook de wetenschappers van Pfizer, Jansen, Modena enz, maar daar gelooft de Zwarte Kousenkerk niet in
 • Gerrit van den Bos

  2 maanden geleden
  Waar staat er in de ;BIJBEL'geschreven,dat men zich niet mag beschermen tegen een' besmetting met het CORONA-virus? Op wiens conto komen de onnodig gestorven mannen,vrouwen en kinderen? Wie van hen heeft de moed om het boetekleed aan te trekken? Kom a.u.b. terug van deze dwaalweg,het gevaar is nog steeds aanwezig!! Ik hoop dat er een GOD is.Hij zal U belonen!! Een ONGELOVIGE man,
 • A.M. BERBEN

  2 maanden geleden
  Gelukkig is het aantal positief geteste medewerkers en bewoners de afgelopen dagen minder aan het worden. Dat lijkt me eerlijk gezegd nogal logisch als er 11 van de 85 bewoners overlijden. Eigen keuze inderdaad en omdat deze mensen niet meer op een IC bed gaan komen is deze eigen keuze ook wel acceptabeler te vinden, immers, anderen dan zij zelf en nog meer mensen met dezelfde bijzondere opvattingen, hebben hier geen last van. Dat mag ook wel een keer gezegd worden!
 • Anna Kunst

  2 maanden geleden
  Prima. Zolang ze geen aanspraak maken op een IC bed waardoor belangrijke kanker en hartoperaties (weer) verzet moeten worden. Mag iedereen beslissen over zijn eigen leven of dood.

Rivierenland