Jeroen Schouten in Suriname.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Schouten in Suriname. © eigen foto

Nijmeegse arts Jeroen helpt in Suriname: ‘Geen Indiase toestanden, wel onnodige sterfgevallen door code zwart’

NIJMEGEN - Corona teistert Suriname. Code zwart is afgegeven, een van de ergste codes die een ziekenhuis kan treffen. Misschien wel de ergste: er zijn niet meer genoeg bedden beschikbaar op de Intensive Care. Wie krijgt er dan wel een bed? Nederlandse deskundigen bieden sinds vorige week hulp. Onder hen twee Nijmeegse artsen.

0 reacties

 1. Bekende choreograaf verdacht van zedenfeiten: ‘We gingen met hem naar Disneyland voor optredens met kindjes’
  PREMIUM

  Bekende choreo­graaf verdacht van zedenfei­ten: ‘We gingen met hem naar Disneyland voor optredens met kindjes’

  Lionel Richie, Michael Jackson en Patrick Swayze. Een lijstje van beroemdheden die allemaal op de foto staan met Kris D.J. De 58-jarige bekende Belgische choreograaf wordt ervan verdacht minstens zeven tieners misbruikt te hebben. Hij nodigde de meisjes uit voor privélessen. De choreograaf zou beloofd hebben dat ze een plek vooraan het podium kregen... als ze ingingen op zijn avances. Intussen zou hij zich nog altijd uitgeven voor choreograaf. Zo ging hij te werk en zo reageren zijn ex-werkgevers.
 2. Rutte krijgt steun voor aanval op Hongaarse premier: ‘Iedereen had wel tranen in de ogen’
  UPDATE / Video
  1

  Rutte krijgt steun voor aanval op Hongaarse premier: ‘Iedereen had wel tranen in de ogen’

  Premier Mark Rutte heeft de Hongaarse premier Victor Orbán ten overstaan van de andere EU-leiders uitgedaagd de officiële procedure te starten om de Europese Unie te verlaten. Ingewijden hebben aan persbureau ANP bevestigd dat Rutte dit tijdens de EU-top in Brussel tegen Orbán heeft gezegd. Rutte kreeg veel bijval tijdens de top. ,,Dit was wel heel heftig en indrukwekkend’’, aldus de premier na afloop van het beraad, dat tot diep in de nacht duurde.