Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Print die QR-code gewoon uit, zegt Hugo tegen digibeet-Nederland. Tuurlijk joh, doen ze effe!

COLUMNLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

9 reacties

 • Peter Daanen

  1 week geleden
  Tegen ouderen zegt De Jonge, "als je thuis niet kunt printen kun je naar de bibliotheek". Helaas missen veel ouderen in mijn buurt al ruim tien jaar de bibliotheek, die dankzij bestuurlijke prutsers als De Jong is wegbezuinigd.
 • P. van Gennep

  2 weken geleden
  Het is NIET moeilijk! Hou je telefoon en DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand. Geef de browser van je comp. de zoekopdracht qr code vaccinatie printen, en laat zoeken. Er verschijnen meerdere links. Click: CoronaCheck Print Portaal. Of kies de volgende mogelijkheid: Ik wil liever een QR-code uitprinten. Kies de link http://www.coronacheck.nl/print en geef antwoord op de daar verschijnende vragen. Je komt dan vanzelf bij de door jou gewenste QR-codes. Print die uit. Fluitje van 'n cent!
 • Mattie Veld

  2 weken geleden
  Wat heeft mevrouw het weer moeilijk, één grote klaagzang! Als je iets voor de maatschappij wilt doen richt je een hulpgroep voor de digibeten in. En doe deze column dan maar weg.
 • Hennie Brouwer

  2 weken geleden
  Corona-app werkt niet al ben je gevaccineerd bij de huisarts. Duizenden gevaccineerden zijn niet geregistreerd bij de GGD. Maar door hoor je Hugo niet over. Gelukkig een meedenkende huisartsenpraktijk. Code uitgeprint en nu maar afwachten of deze in het buitenland gescand kan worden. Want bij een buitenlandse reis van mijn partner stonden ze raar te kijken dat hij de QR-code wilde laten scannen. Wisten niet waarom hij deze liet zien. Het gele boekje is een uitkomst. Werd geaccepteerd als bewijs
 • P Van de Kaa

  2 weken geleden
  Je kan ook gewoon besluiten niet mee te doen met deze onzin. En ja, ik ben gevaccineerd. Maar hier trek ik mijn grens.