Controle van de QR-code.
Volledig scherm
PREMIUM
Controle van de QR-code. © ANP

Toch weer testlocatie voor QR-code in Doetinchem; nog niet in Winterswijk en Duiven

UpdateDOETINCHEM/ WINTERSWIJK - Doetinchem heeft toch weer een testlocatie voor mensen die een QR-code nodig hebben om horeca of concerten te kunnen bezoeken. Winterswijk en Duiven hebben die locatie voor ‘testen voor toegang’ nog niet terug.

6 reacties

 • Mattie Veld

  6 dagen geleden
  @Zenna als iedereen die dat wel kan zich laat vaccineren dan hebben de mensen die dat niet kunnen nergens last van. Inderdaad nadenken is moeilijk voor sommigen!
 • Zenna Willemsen

  6 dagen geleden
  @Mattie Veld: Misschien kunnen sommige mensen zich wel niet laten vaccineren door een bepaalde aandoening/ziekte. Hierdoor kunnen ze vaak al niet makkelijk reizen. Als ze dan ook nog 30 kilometer moeten reizen voor een test worden ze toch gewoon kei hard verplicht om zich te laten vaccineren? Beetje domme reactie Mattie. Maarja niet iedereen kan nadenken tegenwoordig, blijft lastig.
 • bert Korterink

  6 dagen geleden
  Hoezo dwingen, Bryan? Als je tegenwoordig voor iets simpels naar een bankkantoor wil, moet je reizen. Als je niet gevaccineerd bent en je wil laten testen ook. Ik zie daar niets verkeerds in, er is tenslotte een alternatief
 • Bryan de Goede

  6 dagen geleden
  Ronduit schandalig om op deze (te proberen) manier mensen te dwingen te vaccineren. Zij die denken het recht te hebben om medemensen hiertoe te dwingen zijn duidelijk het spoor van nuance en respect kwijt, en daarmee net zo erg als schreeuwende 'wappies'. Om een andere comment te citeren: 'We kunnen onze (gevaccineerde) schouders er over ophalen dat onze niet gevaccineerde medeburger fatsoenlijke deelname aan het sociaal leven op deze wijze wordt ontnomen, maar dit klopt echt van geen kanten.'
 • Ceciel Buijser

  6 dagen geleden
  @Mattie Veld: Touché!

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek