Ook de gemeente Beuningen blijft niet gespaard: twee inwoners overleden aan de gevolgen van het coronavirus.
Volledig scherm
Ook de gemeente Beuningen blijft niet gespaard: twee inwoners overleden aan de gevolgen van het coronavirus. © DG

Twee inwoners gemeente Beuningen overleden aan gevolgen coranavirus

BEUNINGEN - Twee inwoners van de gemeente Beuningen zijn de afgelopen dagen overleden als gevolg van een besmetting met het coronavirus. Dat maakte de gemeente donderdagochtend bekend. 

,,Het is heel triest nieuws. Ik vind het echt intens verdrietig”, zegt de Beuningse burgemeester Daphne Bergman. Over de identiteit van deze bewoners, zoals leeftijd en woonplaats, is verder niets bekend. 

Dreumel en Wijchen

Eerder vandaag kwam er ook al slecht nieuws vanuit Dreumel naar buiten. Een man van in de tachtig die in het Dreumelse zorgcentrum St. Barbara woonde, overleed gisteren aan de gevolgen van corona in het ziekenhuis van Tiel. 

Woensdag maakte de gemeente Wijchen al bekend dat corona ook in hun dorpen levens heeft geëist. Een man en vrouw zouden door het virus zijn bezweken. ,,Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden van de overledenen. Ik wens hen veel sterkte toe bij het verwerken van hun verlies. We weten dat er mensen gaan overlijden door dit virus, maar dit nieuws raakt ons allemaal”, schreef locoburgemeester Paul Loermans van Wijchen op de gemeentelijke website. 

Besmettingen

In de gemeenten Wijchen, Beuningen, Druten en West Maas en Waal zijn volgens de laatste cijfers, die van woensdag, 57 geregistreerde besmettingen. 

Maas en Waal