Sher Careman uit Nijmegen doet boodschappen voor een zieke  stadsgenoot die vanwege de coronamaatregelen zelf niet het huis uit kan.
Volledig scherm
Sher Careman uit Nijmegen doet boodschappen voor een zieke stadsgenoot die vanwege de coronamaatregelen zelf niet het huis uit kan. © Eigen foto

Van alle kanten komt #coronahulp op gang: tekeningen voor eenzame ouderen, boodschappen voor zieken

NIJMEGEN / ARNHEM - Terwijl het openbare leven in Nederland steeds meer tot stilstand komt vanwege de coronacrisis, regent het online oproepjes van mensen die hulp aanbieden aan ouderen, zieken of werkenden. Via berichten met de hashtag #coronahulp hebben honderden Nederlanders al aangeboden om boodschappen te doen voor mensen die de deur niet uit kunnen, op de kinderen van zorgpersoneel te passen of de hond uit te laten. 

  1. Verwijderen stoelen leidde tot instorting uitvak NEC, zegt constructeur. ‘Je moet gewoon op je krent zitten’
    PREMIUM
    28

    Verwijde­ren stoelen leidde tot instorting uitvak NEC, zegt construc­teur. ‘Je moet gewoon op je krent zitten’

    NIJMEGEN - De verwijdering van stoelen heeft mogelijk geleid tot de instorting van een deel van het uitvak van NEC-stadion De Goffert in Nijmegen. Stadions zijn niet bedoeld voor een samengepakte groep supporters die host. Dat valt op te maken uit een reactie van constructeur Andries Broersma van Bureau Broersma, die eerder betrokken was bij de bouw van het ingestorte AFAS Stadion van AZ, in een artikel van vakblad Cobouw.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.