Alex de Meijer van de Gelderse Natuur en Milieufederatie bij de immense parkeerplaats. ,,Het is precies zo geworden als we zeiden: enorm.”
Volledig scherm
PREMIUM
Alex de Meijer van de Gelderse Natuur en Milieufederatie bij de immense parkeerplaats. ,,Het is precies zo geworden als we zeiden: enorm.” © Eveline Van Elk

Parkeerplaats Thermen Berendonck doet nog steeds pijn: ‘Zoals we zeiden, enorm’

WIJCHEN / NIJMEGEN - Alex de Meijer van de Gelderse Natuur en Milieufederatie was jarenlang stem en gezicht van de tegenstand tegen Thermen Berendonck. Hij stapelde bezwaar op bezwaar en procedure op procedure. Nu het wellnesscomplex er staat, is hij niet verbitterd. ,,Maar we hebben wel gelijk gekregen.”

De Meijer kijkt uit over de grote parkeerplaats van Thermen Berendonck, waar mannen boompjes aan het planten zijn. De vlakte is zo groot geworden als hij jaren geleden al voorspelde, constateert hij. ,,Toen we destijds zelf een kaartje maakten van de afmetingen, zeiden ze dat we overdreven. Maar het is precies zo geworden als we zeiden: enorm.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal