Sinan Can
Volledig scherm
PREMIUM
© Sinan Can

Sinan ontmoet Marcel van Roosmalen: ‘De enige Arnhemmer die ik ken die van Nijmegen houdt’

Journalist Sinan Can uit Nijmegen komt overal. Hij doet boodschappen in zijn wijk Bottendaal, treint voor zijn werk naar Hilversum en reist over de hele wereld. Onderweg ontmoet hij mensen. Deze week schrijft hij over schrijver/columnist Marcel van Roosmalen.

7 reacties

 • theet

  3 jaar geleden
  Dan licht het eerder aan een nijmegenaar dan aan een arnhemmer. Die meeste hebben last van een complex dat is het hele eieren eten
 • erik roelofs

  3 jaar geleden
  Nou....t blijkt uit CBS statistieken dat al n paar jaar meer Nijmegenaren naar Arnhem verhuizen dan andersom. Gek dan, niet?
 • Dree

  3 jaar geleden
  Dit vind ik nou een heel goede suggestie! Laten NEC en Vitesse eens samen wat verzoeningsacties organiseren.  Het is toch belachelijk dat 2 buursteden op voet van oorlog leven! 
 • A. Schop

  3 jaar geleden
  Ben niet van hier, maar ben het wel roerend met schrijver eens.
 • gezondverstand

  3 jaar geleden
  Die van Roosmalen zou een voorbeeld kunnen zijn voor vele! Het is door de jaren wel steeds gekker geworden die onderlinge wrevel tussen Nijmegen en Arnhem. De verschillen zijn duidelijk maar beide steden hebben hun plus en minpunten!De Burgermeesters zouden bijvoorbeeld een goed voorbeeld kunnen geven door op zijn tijd eens samen publiekelijk te verschijnen!Ook de voetballers van N.E.C. en Vitesse zouden samen bijvoorbeeld een aantal keer een afdeling van een Ziekenhuis kunnen bezoeken en wat cadeaus kunnen uitdelen op een kinderafdeling.