Ton Hendriks (r) en zoon Rob voor het Neboklooster in Nijmegen. Vader en zoon runnen samen vastgoedbedrijf Dornick.
Volledig scherm
PREMIUM
Ton Hendriks (r) en zoon Rob voor het Neboklooster in Nijmegen. Vader en zoon runnen samen vastgoedbedrijf Dornick. © Jeroen Liebers

Ton Hendriks is de grootste huizenbaas van Oost-Nederland: ‘Dit is van mij, dit is van mij, dit is ook van mij’

de huisbazenNIJMEGEN - Zijn vastgoedimperium - want dat is het inmiddels - begon Ton Hendriks  47 jaar geleden met een winkelpandje aan de Daalseweg. ,,Daar zat toen slager Bos van de Nimweegse leverwurst. Die stopte ermee.” Hendriks kocht het op een zondagmiddag, hij weet het nog goed,  25.000 gulden betaalde hij ervoor. ,,Ik zag dat het handel was.” 

34 reacties

 • Ronald Puma

  2 maanden geleden
  Monopoly in het echte leven.
 • Ankie Bronckhorst

  2 maanden geleden
  Waarom is er aandacht voor een huisjesmelker? Alsof je er trots op moet zijn. Ik vind het niveau van deze krant met de week slechter worden. En de lijst van pandjesbazen klopt niet. ik mis er één die er in 8 jaar inmiddels 52 bezit.
 • Harrie Nak

  2 maanden geleden
  "Ik doe het niet voor het geld." ;-) Als je het zo leest zou je het nog geloven ook!!... Deze man laat panden opzettelijk verkrotten zodat ze uiteindelijk gesloopt mogen worden, want nieuwbouw kost minder en levert meer op. Deze man laat een studentwoning een weekend met een kapotte ketel zitten omdat de monteur op maandag goedkoper is. Laat u niet om de tuin leiden; Ton de man kan qua persoon best een prima vent zijn, Ton de vastgoed-eigenaar is een eersteklas sjoemel-boef
 • Peter Van Brakel

  2 maanden geleden
  Och mijnheer Jan van Rossem, Laten we elkaar geen mietje noemen. Van alleen hard werken is nog nooit iemand rijk geworden.
 • A I Anders

  2 maanden geleden
  Alles wat van mij is, is van mij en alles wat van jou is, is OOK van mij. Dat zijn de uitspraken van de heer T. Hendriks.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.