Hennie Linders
Volledig scherm
PREMIUM
Hennie Linders © Sara Donkers

Maar Hennie ‘Henniesee’ Linders heeft riefkuukskes

De nijmeegsteIn een serie interviews met bekende en onbekende inwoners, die er geboren en getogen zijn, gaat De Gelderlander op zoek naar ‘De Nimweegste’. Daar hoort zeker melkboer en NEC-fan Hennie Linders (1960) bij. Als ‘Henniesee’ heeft Hennie Linders zich in hilarische filmpjes ontwikkeld tot de bekendste fan van de Nijmeegse voetbalclub. Maar zijn liefde geldt de hele stad. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Renske begrijpt Nijmegen als geen ander en past bij haar stad
    PREMIUM
    column qader shafiq

    Renske begrijpt Nijmegen als geen ander en past bij haar stad

    Medio april kwam ik haar bij een stoplicht op het Keizer Karelplein tegen. Zij vertelde over haar herstelproces dat zo langzaam ging, maar snel veranderde zij het gespreksonderwerp. We hadden het nu over de corona-getroffenen. De grote bankgebouwen om het plein belemmerden haar zicht niet op banken die er toedoen: de voedselbank en de kledingbank. ‘Ik bel de vrijwilligers om te vragen hoe het met hen gaat.’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.