Tom Meuwese
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Meuwese © Sara Donkers

Zijn vrienden luisterden naar Deep Purple, Tom naar Herb Alpert

de nijmeegsteIn een serie interviews met bekende en onbekende inwoners die er geboren en getogen zijn, gaat De Gelderlander op zoek naar ‘De Nimweegste’. Vandaag deel 28: muzikant en entertainer Tom Meuwese (1958). 

3 reacties

 • Ronnie Roelaas

  1 maand geleden
  Als je op feestjes CD's in een speler stopt en daar over de muziek heen staat te spelen, (en dat met 10-12x dezelfde soort nummers) dan ben je in mijn ogen een ordinaire nepmuzikant, dus hoezo is die Meuwese een musicus?!
 • Maarten-Jan Dongelmans

  1 maand geleden
  Zijn 'Kijk daar, daar is de prins' is jaren terug door mij en enkele anderen uitgekozen als Prinsenlied van Knotsenburg. Een tune die helaas nu tijdelijk door corona het zwijgen is opgelegd. Gedreven artiest, die Tom!
 • H. Röring

  1 maand geleden
  Het is Herb Alpert mooie man.
 1. Hormonen geven aan transgenderkinderen is omstreden, maar volgens artsen toch soms nodig: ‘Het is kiezen uit twee kwaden’
  PREMIUM
  7

  Hormonen geven aan transgen­der­kin­de­ren is omstreden, maar volgens artsen toch soms nodig: ‘Het is kiezen uit twee kwaden’

  NIJMEGEN - Nijmegen heeft sinds het voorjaar van 2020 een ‘transgendercentrum’. Kinderen die voelen dat zij niet het juiste geslacht hebben, kunnen er terecht. Zij krijgen psychologische hulp, puberteitsremmers of hormoonbehandelingen om hun lichaam van geslacht te laten veranderen. De behandeling is relatief nieuw, wordt door sommigen ‘experimenteel’ genoemd en is in Groot- Brittannië inmiddels verboden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Nijmegen e.o.