Burgemeester Marcouch legt eerste krans bij Dodenherdenking zonder publiek: ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken’

VideoARNHEM - ‘Aan vrijheid moeten we met zijn allen werken', zegt burgemeester Ahmed Marcouch in een bijzondere film die de gemeente heeft uitgebracht ter gelegenheid van Dodenherdenking tijdens een gesprek met drie Arnhemse jongeren. Marcouch legde dinsdagmorgen de eerste krans bij het monument ‘Mens tegen Macht’ in het centrum van de stad, samen met vicevoorzitter van de gemeenteraad Karin Kalthoff.

3 reacties

 • Carel van ‘t Zand

  1 week geleden
  @anton van driel; En voor mensen die zich niet willen laten vaccineren? Geldt die vrijheid ook voor hen of sluit je ze uit? Ik vraag mij af wat er mooi is aan zo’n ‘deal’.... (in het licht van de geschiedenis...)
 • tgm beuningen

  1 week geleden
  Interessant filmpje, maar voor 4 en 5 mei totaal misplaatst.
 • Anton van Driel

  1 week geleden
  Aan vrijheid moeten we idd blijven werken. Zoals rijksoverheid in hun reclames: door te vaccineren, krijgen we steeds meer vrijheden terug. Mooie deal lijkt me.
 1. Extra bistrotafeltjes nodig voor het terras? ‘Alles is op’ en dat drukt de omzet van de horeca
  PREMIUM
  2

  Extra bistrota­fel­tjes nodig voor het terras? ‘Alles is op’ en dat drukt de omzet van de horeca

  Sinds de terrassen eindelijk weer open mogen, laat de zon het afweten. Daarom zullen voor veel horeca-ondernemers de inkomsten van hun tafels en stoelen buiten nog tegenvallen. Maar de verkoopindustrie rondom het terras heeft zelden zo goed gedraaid. Nog snel wat terrasverwarmers aanschaffen? Extra bistrotafeltjes nodig? Vergeet het maar: ,,Alles is op. Het is heel extreem.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Play

  LIVE | Songfesti­val Aftelshow

 2. De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan
  Play

  De Vijverberg, the day after: rellen richtten flink wat schade aan

Arnhem e.o.