Volledig scherm
PREMIUM
De vuilste plek van Arnhem, de Velperbuitensingel. © Marc Pluim

Ministerie: 'Arnhem, wacht
op landelijke regels milieuzone'

ARNHEM - Arnhem moet pas op de plaats maken met de invoering van een strenge milieuzone. Wacht het voorstel van het ministerie van Infrastructuur af en sluit je daar bij aan, stelt een woordvoerder voor. 

Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur wil voor de zomer met een voorstel komen voor één landelijk stelsel van milieuzones, met eenduidige bebording. ,,Elke gemeente is vrij om hierop vooruit te lopen, maar of het verstandig is, vraag ik me af", zegt woordvoerder Jelger Zee van de regeringsfractie van D66.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Instinctief acteert Eline de dood: 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis'
    PREMIUM
    Reconstructie Arnhemse Villamoord

    Instinc­tief acteert Eline de dood: 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis'

    ARNHEM - Baf! Baf! De twee knallen zijn oorverdovend. Bloed golft over haar gezicht. Haar hoofd barst van de pijn. Ze kan nog denken. Ze is er nog. Geke ligt dood naast haar op bed. Instinctief acteert Eline de dood. De man met pistool pakt Geke's slavenarmband en loopt de slaapkamer uit. Ze moet hulp halen. Op het nachtkastje staat een telefoon. Eline pakt de hoorn, draait de schijf. Op de trap klinken voetstappen. 'Mijn god, hij is er nog. Hij is nog in huis.'

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.