Volledig scherm
PREMIUM
De Traverse in Dieren. © Rolf Hensel

Dit was hét jaar van de Traverse: hoe is het verkeersproject gevallen?

DIEREN - De officiële opening is pas in februari, het pleintje aan de noordkant van het station is nog niet af en ook de spoortunnel op de Kanaalweg moet nog worden aangelegd. Toch was 2018 in Dieren het jaar van de Traverse. 

Jaren werd gestreden over dit reusachtige verkeersproject, drie jaar wordt nu gebouwd. Maar in juni ging dan eindelijk de tunnel, het hart van het project, open. Ook de parkeergarage bij het station ontving in die maand de eerste auto's. Een halfjaar bestaat er nu ervaring met Traverse Dieren. Wat is er goed, wat is er (nog) niet goed?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Blauwe schijf in plaats van betalen op Vlashofterrein Velp

    Blauwe schijf in plaats van betalen op Vlashofter­rein Velp

    VELP - De uitkomst van het onderzoek is duidelijk: de meeste ondernemers, omwonenden en klanten zijn voorstander van het afschaffen van het betaald parkeren op de Vlashofstraat en de Wilhelminastraat in Velp. Daarom stellen burgemeester en wethouders van de gemeente Rheden nu aan de gemeenteraad voor om op dit terrein achter Albert Heijn parkeren met de blauwe parkeerschijf in te voeren, zoals in de rest van het Velpse centrum.

Arnhem e.o.