Volledig scherm
PREMIUM
De Traverse in Dieren. © Rolf Hensel

Dit was hét jaar van de Traverse: hoe is het verkeersproject gevallen?

DIEREN - De officiële opening is pas in februari, het pleintje aan de noordkant van het station is nog niet af en ook de spoortunnel op de Kanaalweg moet nog worden aangelegd. Toch was 2018 in Dieren het jaar van de Traverse. 

Jaren werd gestreden over dit reusachtige verkeersproject, drie jaar wordt nu gebouwd. Maar in juni ging dan eindelijk de tunnel, het hart van het project, open. Ook de parkeergarage bij het station ontving in die maand de eerste auto's. Een halfjaar bestaat er nu ervaring met Traverse Dieren. Wat is er goed, wat is er (nog) niet goed?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal
    PREMIUM

    Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal

    VELP/ROZENDAAL - ‘Muziekfestival in 30 huiskamers’, lonkt de kop op de voorpagina van de festivalkrant. Het getal van 30 klopt. Maar het zijn niet alleen huiskamers waarin op zondagmiddag 27 oktober in Velp en Rozendaal wordt gemusiceerd in het kader van Muziek aan Huis. Op de lijst van locaties waar de solisten, duo’s en grotere ensembles optreden, staan ook een koeienstal en Kasteel Rosendael. Daarnaast bieden enkele woon-zorginstellingen een podium.

Arnhem e.o.