Volledig scherm
PREMIUM
Drukte door vrachtwagens op de Spankerenseweg in Dieren. © Rolf Hensel

Spankerenseweg in Dieren een nachtmerrie door afsluiting Kanaalweg

DIEREN- Wat niet de bedoeling was, is gebeurd: dertigkilometerzone Spankerenseweg in Dieren functioneert momenteel als route voor vrachtwagens en ander doorgaand verkeer. Tot verdriet van de bewoners. ,,Er is helaas niets aan te doen’’, zei wethouder Dorus Klomberg laatst in de gemeenteraad. Dat willen de bewoners nog wel eens zien.

Oorzaak is uiteraard de afsluiting van de Kanaalweg, waar bouwbedrijf BAM een tunnel bouwt onder het spoor. Dat duurt nog een jaar. Verkeer vanuit de richting Apeldoorn moet nu over de Badhuislaan of de Imboslaan naar de Harderwijkerweg en verder. Verkeer in de richting van Apeldoorn moet het omgekeerde doen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal
    PREMIUM

    Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal

    VELP/ROZENDAAL - ‘Muziekfestival in 30 huiskamers’, lonkt de kop op de voorpagina van de festivalkrant. Het getal van 30 klopt. Maar het zijn niet alleen huiskamers waarin op zondagmiddag 27 oktober in Velp en Rozendaal wordt gemusiceerd in het kader van Muziek aan Huis. Op de lijst van locaties waar de solisten, duo’s en grotere ensembles optreden, staan ook een koeienstal en Kasteel Rosendael. Daarnaast bieden enkele woon-zorginstellingen een podium.

Arnhem e.o.