Volledig scherm
Schoonmaakactiviteiten op wegen Hatertse en Overasseltse Vennen. © Caroline Westgeest

Door drugsafval vervuilde wegen bij Nijmegen zijn weer open

NIJMEGEN - Alle wegen rondom de Hatertse- en Overasseltse vennen in Nijmegen zijn weer open. Negen kilometer aan weg was vervuild door schadelijk mierenzuur, afkomstig uit drugsafval.

De restanten van het zuur zijn nog wel te ruiken, maar niet meer schadelijk voor mens en dier. De brandweer heeft urenlang gewerkt de wegen weer veilig te maken. Deze zijn met water en zeep schoongemaakt.

Het drugsafval was afkomstig uit een vrachtwagentje dat in de Nijmeegse wijk Weezenhof werd teruggevonden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.