Weer mogelijk drugsafval gevonden, nu in Elst

VideoELST - Opnieuw is er mogelijk drugsafval aangetroffen in een woonwijk. Aan de Reijersstraat in Elst zijn woensdag aan het eind van de middag 25 blauwe vaten met een onbekende vloeistof gevonden. De straat is afgezet.

Deze vaten staan bij elkaar in een vrachtwagen. Of er ook vloeistof is geloosd op straat, is vooralsnog onduidelijk. De politie doet onderzoek in de buurt en gaat huizen langs om te vragen of mensen mogelijk iets gezien hebben dat tot tips kan leiden. 

Ook dinsdagavond laat is er drugsafval gevonden in de regio. In de Nijmeegse wijk Weezenhof en rondom de Hatertse en Overasseltse Vennen werd een enorme hoeveelheid gedumpt drugsafval gevonden.  Minister Grapperhaus heeft inmiddels toegezegd dat er meer geld en mankracht gaat naar de bestrijding van drugsafval. De Nijmeegse burgemeester Bruls liet weten 'heel erg boos' te zijn om de dumping. 

Volledig scherm
De straat is afgezet. © Roland Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe