Volledig scherm
Eminem. © EPA

Alsnog naar Eminem in Nijmegen? Kaarten genoeg

NIJMEGEN - Hoewel de kaartverkoop in februari heel rap van start ging, is het concert van Eminem, donderdagavond in het Goffertpark in Nijmegen, nog steeds niet volledig  uitverkocht. Via Ticketmaster, de officiële verkoopsite, waren dinsdagochtend nog staanplaatsen te koop. 

Kaarten voor de Revival Tour van de Amerikaanse rapper kosten rechtstreeks bij Ticketmaster 82,50 euro (inclusief 7,50 euro servicekosten). 

Via Seatwave, het officiële 'doorverkoopkanaal' van Ticketmaster, worden 145 tickets aangeboden voor reguliere staanplaatsen, vanaf 54,56 euro per stuk. Het gaat om tickets waarvan Ticketmaster garandeert dat ze echt zijn. Voor de golden circle zijn acht tickets verkrijgbaar, vanaf 158,12 euro.

Levendige handel

Op website Ticketswap is een levendige handel in Eminem-concertkaarten. Via deze site, waarbij de doorverkoopprijs maximaal 120 procent van de aanschafprijs mag zijn, wisselden inmiddels 5426 kaarten van eigenaar. Er worden nog 1248 reguliere tickets aangeboden, de goedkoopste kosten 45,42 euro per stuk. Voor kaarten voor de golden circle (24 aangeboden) wordt op Ticketswap minimaal 124,37 euro gevraagd.

Ook op Marktplaats worden tientallen Eminem-kaarten te koop aangeboden. Staanplaatsen kosten hier minimaal 50 euro. Voor de golden circle moet minimaal 100 euro worden neergeteld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.