Volledig scherm
Eminem tijdens een show in 2014. © EPA

Concert Eminem in Nijmegen razendsnel uitverkocht

NIJMEGEN - Het concert van de Amerikaanse rapper Eminem in het Goffertpark in Nijmegen komende zomer is vrijdagochtend in een klein half uur uitverkocht. Dat bevestigt concertorganisator Mojo. De verkoop van tickets voor het concert op 12 juli begon vanochtend om 09.00 uur. 

,,Na twintig minuten waren er praktisch geen kaarten meer te krijgen’’, aldus een woordvoerder van Mojo.

Desondanks was het nog enige tijd mogelijk dat klanten die het proberen kaartjes in de wacht slepen. ,,Een technisch verhaal’’, aldus de woordvoerder. ,,Sommige kopers proberen het bijvoorbeeld met meerdere pc's en zetten een koop niet door. Daardoor kunnen er enkele kaarten terugvallen.’’

Overigens zijn er nog wel kaarten te krijgen via Ticketswap of Seatwave, de 'ruilsite'van kaartenbureau Ticketmaster. Fans die een kaart hebben gekocht maar die bij nader inzien toch niet nodig hebben, bieden hun tickets hier aan. De prijs voor een kaartje ligt momenteel wel fors hoger dan het reguliere tarief van 80 euro.

Het concert in Nijmegen maakt deel uit van de Revival Tour van de rapper. In het Goffertpark is ruimte voor ongeveer 65.000 toeschouwers.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.