Volledig scherm
PREMIUM
Eminem tijdens een recent optreden. © REUTERS

Eminem komt altijd weer terug

NIJMEGEN - Slechts twintig minuten duurde het in februari voordat het concert van Eminem in het Nijmeegse Goffertpark was uitverkocht. Niet zo vreemd voor de Amerikaanse rapper die ook in grootheden grossiert waar het hitsuccessen en verkoopcijfers van zijn muziek betreft. 

Wat ook meespeelde was dat Eminem vijftien jaar geleden voor het laatst in Nederland was te zien; in 2003 gaf hij twee concerten in Amsterdam. De Nederlandse fans staan dus te popelen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.