De nieuwe Paultje Poets - anno 2018 200 kilo lichter, met een nieuwe bos haar en een hersteld gebit - is klaar voor zijn comeback.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe Paultje Poets - anno 2018 200 kilo lichter, met een nieuwe bos haar en een hersteld gebit - is klaar voor zijn comeback. © Persfoto

200 kilo lichter, een nieuw gebit en bos haar rijker: volkszanger Paultje Poets maakt comeback in Ochten

Zaterdag maakt hij voor 500 mensen zijn grote comeback in Ochten. Hij had het dorpshuis wel drie keer kunnen uitverkopen. Paul Ouwerkerk is na jaren van ellende klaar om weer als zanger Paultje Poets in de spotlights te stappen.

,,Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen.” Paul Ouwerkerk kan niet direct woorden vinden na de simpele vraag hoe het nu met hem gaat. Er is in het afgelopen half jaar weer zoveel gebeurd, dat hij niet verder komt dan ,,Fantastisch, echt bizar.” En eindelijk, na jaren vol tegenslag, is alles nu positief.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Rivierenland