Arno uit Ochten
Volledig scherm
PREMIUM
Arno uit Ochten © Eigen foto

‘Ik kan er niet van leven, ik ben ook postbezorger’

fruitsound/videoRivierenland barst van de volkszangers. We portretteren er tien. Vandaag aflevering 7: Arno Steenbruggen.

Wie ben je?
,,Arno Steenbruggen (42) uit Ochten. Ik ben bijna twintig jaar geleden begonnen met zingen. Daarvoor deed ik al mee aan karaokewedstrijden en dergelijke. Ik deed veel Elvis na. Op de 25-jarige bruiloft van mijn ouders trad de zingende bakker uit Zoelen op - Rien Salet - en hij heeft mee aangezet tot zelf zingen. Ik draaide toen ook plaatjes op de radio als piraat en zo kwam ik via-via in contact met de band de Vrijbuiters, waarmee ik ook heb opgetreden. De laatste tijd ben ik overgestapt op country, Engels-, maar ook Nederlandstalig.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Rivierenland