Volledig scherm
© Raphael Drent

Marlane uit Ochten is grootste talent bij Buma NL awards

UTRECHT/OCHTEN - Marlane Dirksen (23) uit Ochten is verkozen tot grootste talent op het Buma NL Award Gala.

De zangeres, die hoopt dat dit een doorbraak voor haar gaat betekenen, moest het opnemen tegen Sander Kwarten en Robert van Hemert. ,,Het zou mooi zijn dat als hierna een nummer van mij op de radio is, mensen dat direct herkennen. Zo van: hé dat is Marlane’’, zei ze maandag in een interview in deze krant.

Hollandse Meesters

Bij het gala in Tivoli Utrecht werden verschillende prijzen uitgereikt voor Nederlandstalige artiesten. Zo ontving Jan Smit de Hollandse Meesters Award en won Marco Borsato de prijs voor het meest succesvolle album. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Rivierenland