Marlane Dirksen.
Volledig scherm
Marlane Dirksen. © Raphael Drent

Marlane wil kunnen leven van het zingen: ‘In mijn eentje de Ziggo Dome vullen’

rivierenlandersOCHTEN De uitverkiezing tot grootste talent van Nederland bij Buma NL Awards heeft Marlane Dirksen geen windeieren gelegd. ,,Ik zit nu op honderd boekingen per jaar’’, zegt de 23-jarige zangeres uit Ochten. 

Ze heeft net de hele dag in de auto gezeten. ,,Ik werk niet meer bij de Etos. De koopavonden, de zaterdagen, dat werd steeds moeilijker te combineren met mijn optredens. Ik ben nu koerier bij DSA Express voor Nederland, België en Duitsland. Op maandag, dinsdag en woensdag van negen tot vijf. Heel relaxed. Als ik van het zingen zou willen leven, heb ik 150 tot 200 boekingen per jaar nodig.’’ Als ze dat ooit gaat halen, heeft ze een grote wens. ,,Een optreden in de Ziggo Dome. Niet met een Mega Piraten Festijn, maar in mijn eentje de Ziggo vullen. Dat is een droom van mij.’’ 

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 694.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Rivierenland