Paultje Poets.
Volledig scherm
PREMIUM
Paultje Poets. © Eigen foto

Paultje Poets: ‘Fysiek en psychisch gaat het me weer goed. En nu ga ik vol gas’

FruitsoundRivierenland barst van de volkszangers. We portretteren er tien. Vandaag deel 3: Paul Ouwerkerk, beter bekend als ‘Paultje Poets’.

Wie ben je?
,,Paul Ouwerkerk (40) uit Ochten. Ik ben geen wereldzanger, maar wél een feest- en sfeermaker. Ik zing hobbymatig vanaf heel jong, maar ben er rond mijn 23e-24e pas wat mee gaan doen. In 2005 is mijn zangcarrière vanuit het niets heel hard gegaan.

Door het leven dat erbij hoort, ben ik heel veel aangekomen. Inmiddels ben ik 200 kilo afgevallen - ik woog 284 kilo. De tol die het zingen eiste: veel optreden, onregelmatig en vet eten en dan gaat het hard. Ik ben er daardoor een poos uit geweest en pas sinds november weer terug in de muziekwereld.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Rivierenland