Volledig scherm
Verkeersinfarct in Nijmegen door grote brand en concert Phil Collins. Hier de rotonde voor De Oversteek. © Paul Rapp

‘Phil Collins-files’ nemen af, wel verkeersoverlast door grote brand

UpdateNIJMEGEN - De grote brand en het concert van Phil Collins in Nijmegen zorgen voor extra verkeersoverlast. Vooral het noorden van Nijmegen staat vast. Op De Oversteek en de Prins Mauritssingel is er file.

De file op de N326 bij Wijchen door Phil Collins-fans die onderweg waren naar Nijmegen voor het concert in het Goffertpark is zo goed als opgelost. Daar stond het verkeer vanaf 16.30 uur vast. 

‘Kom op tijd’

Volledig scherm
Phil Collins. © EPA

Vanwege werkzaamheden aan de Waalbrug adviseert de ANWB concertgangers op tijd naar Nijmegen af te reizen. De bruggen stadinwaarts van Nijmegen lopen compleet vast, vermoedelijk door de combinatie van concertgangers en de zeer grote brand die op het industrieterrein in Nijmegen woedt

Voor het concert worden tienduizenden bezoekers verwacht. Het Phil Collins-concert is het tweede van drie megaconcerten met grote namen in het Goffertpark. Vorige week donderdag trad daar Bon Jovi op. Vanwege de verwachte drukte zet NS ook extra treinen in na afloop van het concert, vanaf station Nijmegen. In totaal rijden er vier treinen extra in de richting van Utrecht Centraal: om 22.58, 23.28, 23.58 en 00.28 uur. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.