Volledig scherm
Drukte bij Phil Collins. © Gerard Verschooten

Phil Collins zingt vooral zittend tijdens concert: ‘Voet is naar de klote’

NIJMEGEN - Phil Collins heeft tegen 21.00 uur het podium betreden van het Goffertpark in Nijmegen. Het is het moment waar tienduizenden fans op hebben gewacht, nadat eerder Douwe Bob en Sheryl Crow in het voorprogramma van de wereldberoemde Britse superster stonden. 

Meteen aan het begin van het concert wordt al snel één ding duidelijk: een optreden vol beweging moeten de fans niet verwachten. Collins zal vooral zittend zingen vanaf een stoel op het podium. ,,Mijn voet is naar de klote”, kondigt hij al snel in het Nederlands aan zijn publiek aan. ‘Aandoenlijk, na een operatie zingend vanaf een stoel', klinkt het op Twitter. 

Veel concertgangers genieten van zijn optreden, zo is duidelijk op de sociale media. ‘Phil Collis is inderdaad ‘Not Dead Yet', klinkt het, verwijzend naar de naam van zijn tournee. 

Douwe Bob sloot eerder op de avond het voorprogramma af. ‘Zo sta je voor 50 man. Zo voor 50.000.. Was echt heel gaaf', laat de bekende zanger weten op Instagram. Voor sommige fans duurde het even voor ze in het Goffertpark waren: voorafgaand aan het concert was er veel verkeershinder in Nijmegen

Volledig scherm
Speciale gast Sheryl Crow in het Goffertpark, tijdens de Still Not Dead Yet-tour van Phil Collins. © ANP
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.