Storten van granuliet in Over de Maas
Volledig scherm
PREMIUM
Storten van granuliet in Over de Maas © Koen Verheijden

Hoe de granulietstort in Over de Maas bij Dreumel een welles-niettes spel blijft

DREUMEL/ALPHEN - Granuliet is giftig zegt de een. Niet giftig, zegt de ander. Granuliet is veilige grond, zegt de één. Het is afval, roept de ander. De granulietstort in Over de Maas blijft de gemoederen in Den Haag en in West Maas en Waal bezig houden. Hoe de minister ook roept dat alles veilig is. 

‘Het storten van Granuliet is geen gelopen race en het heeft nog steeds zin om ons hiertegen met hand en tand te verzetten’, schrijft de SP West Maas en Waal op haar Facebookpagina. De partij roept inwoners op massaal Tweede-Kamerleden te mailen voor het debat morgen, dinsdag 12 mei. Dan spreekt de Kamer opnieuw over het storten van granuliet in ontzandingsgebied Over de Maas bij Dreumel. 

Quote

We waren al gewaar­schuwd dat ze er regelmatig tegenover alles en iedereen met gestrekt been ingaan. Dus dit was te verwachten

Roelof Bosma, Zembla
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.