De Kraaijenbergse Plassen bij Cuijk tussen Gassel en Linden.
Volledig scherm
PREMIUM
De Kraaijenbergse Plassen bij Cuijk tussen Gassel en Linden. © Ed van Alem

Zorgen over het storten van granuliet in de Kraaijenbergse Plassen

CUIJK - In het verleden is er ook in de Kraaijenbergse Plassen in Cuijk granuliet gestort, net als in Over de Maas in de gemeente West Maas en Waal. Dat antwoord zal Statenlid Edith van Dijk (PvdA) vrijdag krijgen van gedeputeerde Rik Grashoff (GroenLinks).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland