Volledig scherm
PREMIUM
Een controleactie op de Groene Heuvels. © Eveline Van Elk

Bewoners Groene Heuvels verzoeken: ‘niet handhaven, maar gedogen’

BEUNINGEN - Huiseigenaren en bewoners van vakantiepark de Groene Heuvels in Ewijk verzoeken de politiek om niet op te treden tegen permanente bewoning. Ze willen dat de gemeente Beuningen wonen op het park gedoogt. 

Dat zei Els van Laar, parkbewoonster, gisteravond tijdens de gemeenteraadsvergadering. Ze sprak daar namens meerdere huiseigenaren en bewoners van de Groene Heuvels, die ook in de raadszaal aanwezig waren. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Annemiek Collin: ‘Mijn beelden passen goed bij het Cultuurkerkje’
    PREMIUM
    kunstroute

    Annemiek Collin: ‘Mijn beelden passen goed bij het Cultuur­kerk­je’

    WINSSEN - Bij het derde lustrum, volgend jaar, maakt de organisatie van de Kunstroute in de gemeente Beuningen er een speciaal feest van. Komend weekend gaat alles nog op de vertrouwde voet verder, met 60 kunstenaars op 26 locaties. Toch is er iets veranderd. Want een van de expositieplekken is nieuw: het Cultuurkerkje in Winssen. Annemiek Collin stelt er haar sculpturen van brons, keramiek en metaal ten toon.

Maas en Waal