Volledig scherm
PREMIUM
Grote actie van politie en gemeente in recreatiepark de Groene Heuvels. © Eveline Van Elk

Bezwaren bewoners recreatiepark Groene Heuvels van tafel

EWIJK - Voor 45 huisjeseigenaren van vakantiepark de Groene Heuvels in Ewijk verandert hun ingediende bezwaar niets aan de situatie. De gemeente Beuningen blijft bij het besluit en staat permanente bewoning in deze bungalows niet toe. 

Over een half jaar moeten ze vertrokken zijn of hun huisje niet meer permanent bewonen. De andere 75 ‘zienswijzen’ moet de gemeente nog beoordelen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Annemiek Collin: ‘Mijn beelden passen goed bij het Cultuurkerkje’
    PREMIUM
    kunstroute

    Annemiek Collin: ‘Mijn beelden passen goed bij het Cultuur­kerk­je’

    WINSSEN - Bij het derde lustrum, volgend jaar, maakt de organisatie van de Kunstroute in de gemeente Beuningen er een speciaal feest van. Komend weekend gaat alles nog op de vertrouwde voet verder, met 60 kunstenaars op 26 locaties. Toch is er iets veranderd. Want een van de expositieplekken is nieuw: het Cultuurkerkje in Winssen. Annemiek Collin stelt er haar sculpturen van brons, keramiek en metaal ten toon.

Maas en Waal