Groene Heuvels in Ewijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Groene Heuvels in Ewijk. © Eveline Van Elk

Groene Heuvels krijgt mogelijk supermarkt

EWIJK - Op vakantiepark Groene Heuvels in Ewijk opent binnenkort misschien een supermarkt met Nederlandse en Poolse producten. Beheerder Sander van der Weerden is in gesprek met een mogelijke uitbater. Dat is opvallend, want de gemeente Beuningen wil binnen een halfjaar de buitenlandse werknemers en permanente bewoners van het park hebben. 

7 reacties

 • janv

  3 jaar geleden
  Kunnen ze dan daar  ook met Zloty 's  betalen  ??
 • Twan

  3 jaar geleden
  Wat een onzin om dat aan de Polen toe te schrijven op een wijze die niet controleerbaar is. Ik woon in Bergharen en merk en zie niets dat duid op vervuiling door de Polen. Ik zie harde werkers die 4 km heen en 4 km terug wandelen om boodschappen te halen - kom er nog maar eens om! Het ziet er hier in de omgeving allemaal goed verzorgd uit. Vervuiling kan net zo goed komen van de vele honderden wandelaars, wielrenners en mountainbikers die de weekenden hier rondlopen/rijden. Dit staat overigens los van het gegeven dat een vakantiepark geen permanente verblijfplaats hoort te zijn.
 • Jack

  3 jaar geleden
  Begint toch wel een lachertje te worden “De groene heuvels” ! Illegaal verhuren, 90% migranten tegen 10% vakantie gangers, permanente bewoning etc. etc. . Die huisjes mochten er ooit gebouwd worden omdat het recreatieve bestemming had. Als de gemeente niet zo laks was geweest, en gewoon gehandhaaft had, was het nooit zo’n bende geworden!
 • Ferrarie

  3 jaar geleden
  Die van de weerden heb echt een bord voor zijn kop hij denk dat hij alles kan en mag gemeente Beuningen geeft hem maar gelijk een flinke boete
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Bij een SRV wagen sta je al snel in de rij.

Maas en Waal