De Groene Heuvels in Ewijk.
Volledig scherm
De Groene Heuvels in Ewijk. © Paul Rapp

Groene Heuvels tijdelijk 'arbeidsmigrantenpark'

EWIJK - Op de Groene Heuvels in Ewijk verblijven de komende drie jaar geen toeristen meer, maar arbeidsmigranten. Tenminste: als het aan exploitant Sander van der Weerden ligt. Hij wil er vervolgens in 2022 weer een vakantiepark van maken.

7 reacties

 • Anonymous

  3 jaar geleden
  De VVe genoemd de vebegh heeft de exploitant nodig. Deze spelen een spelletje over de rug van de eigenaren. Die straks met een uitgeleefd huis zitten wat niet verkoopbaar is.
 • Sandra

  3 jaar geleden
  Uhuh... jaja, in 2022 weer een vakantiepark?Ik geloof er helemaal niks van. Kijk maar naar wat er met Het Roekenbosch in Blitterswijck gebeurd is
 • CCC

  3 jaar geleden
  Gewoon weer met 2 maten meten. Nederlanders mogen er niet permanent wonen en buitenlanders wel. Dan krijg je dus gewoon afgunst en discriminatie.
 • Sonnema

  3 jaar geleden
  Dan zijn die woningen straks helemaal uitgeleefd en kunnen ze platgegooid worden.. Slim.. Laat het gewoon een vakantiepark blijven...
 • Laura

  3 jaar geleden
  Niet doen, dit gaat voor heel veel overlast zorgen.zie regio kerkdriel, daar gaat het nu ook al mis
 1. Sanne treurt om het verlies van haar opa: ‘Ons nieuwe adres heb ik op een papier gezet en in de kist gedaan’
  PREMIUM
  Ik mis je
  3

  Sanne treurt om het verlies van haar opa: ‘Ons nieuwe adres heb ik op een papier gezet en in de kist gedaan’

  ,,Ik weet ook wel dat treuren om het verlies van een opa heel anders is dan het rouwen om een overleden moeder of kind. Mijn opa Ad heeft een mooi leven gehad. Maar ik had door zijn overlijden zoveel verdriet dat ik na zijn dood een aantal dagen vrij heb genomen op mijn werk. Daar keken mensen van op. Het lijkt wel alsof daar nog een taboe op rust”, zegt Sanne de Valk (27) uit Beuningen over haar in oktober gestorven opa Ad Popping uit Wijchen.

Maas en Waal