Groene Heuvels in Ewijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Groene Heuvels in Ewijk. © Eveline Van Elk

Negentig procent ‘bewoners’ Groene Heuvels is arbeidsmigrant

EWIJK - Zo’n negentig procent van de bewoners van de Groene Heuvels in Ewijk is arbeidsmigrant. In een onbekend aantal huisjes verblijven meer mensen dan er slaapplaatsen zijn. Dat bleek tijdens de controle-acties die de gemeente Beuningen er afgelopen maanden hield.

6 reacties

 • Maikel

  3 jaar geleden
  Was vroeger een leuk park  voor een paar dagen gezin uitje.   
 • Enigma

  3 jaar geleden
  100 %  van de gemeente en eigenaars wisten er al jaren van.Het is een schande, dat men dit zomaar toelaat. Als een burger een schuurtje neerzet, en hij bouwt het per ongeluk 1 centimeter te groot, dan wordt er door de gemeente meteen gehandhaafd. Bij de Groene Heuvels zijn er blijkbaar uitzonderingsregels. Waarom???
 • Novio

  3 jaar geleden
  En ze hebben de hele plas leeggevist/leeggevreten.
 • Ferrarie

  3 jaar geleden
  Dit verhaal is al 15 jaar aan de gang en dat weet de beheerder maar bij hem gaat het alleen om het geld 
 • Dion

  3 jaar geleden
  Dit is al jaren aan de gang, je maakt mij niet wijs dat de beheerder van het park en de Gemeente dat niet wisten. Die hebben dus bewust de andere kant opgekeken terwijl dit bij wet verboden is.Pak iedereen maar eens aan en geef het park zn originele bestemming terug.
 1. Houd de onderwereld buiten de deur door alert te zijn en ‘je ondermijningsbril op te zetten’
  PREMIUM
  1

  Houd de onderwe­reld buiten de deur door alert te zijn en ‘je ondermij­nings­bril op te zetten’

  WIJCHEN - Criminelen hebben voor hun illegale activiteiten geregeld ‘gewone burgers’ nodig. De onderwereld vermengt zich met de bovenwereld. Een slechte ontwikkeling, vinden gemeenten in deze regio. Daarom gaan zestien gemeenten in de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, waaronder die in het Land van Maas en Waal, samenwerken in de strijd tegen deze zogenoemde ondermijning. Hoe werkt ondermijning eigenlijk?

Maas en Waal