Volledig scherm
Werkzaamheden aan de A325 op archiefbeeld. © Erik van 't Hullenaar

Afritten A325 tussen Arnhem en Nijmegen weer open voor verkeer

VideoARNHEM / RESSEN - De op- en afritten op de A325 tussen het Nijmeegseplein in Arnhem en knooppunt Ressen zijn donderdagochtend vroeg weer opengesteld voor verkeer. Weggebruikers kunnen weer over de normale rijbaan, die tijdens groot onderhoud de afgelopen dagen onder meer is voorzien van een nieuwe asfaltlaag.

Dat betekent niet dat alle hinder op de verbinding tussen Nijmegen en Arnhem nu voorbij is. Tussen knooppunt Ressen en het Nijmeegseplein blijft de A325 afgesloten tot 11 augustus. Het verkeer tussen Nijmegen en Arnhem wordt gedurende die periode omgeleid via de A15, de A50 en de A12. 

De oostelijke rijbaan tussen Ressen en Arnhem, waarover sinds 22 juli het verkeer in tegengestelde richting werd geleid, wordt nu onderhanden genomen. Ter hoogte van het Nijmeegseplein in Arnhem wordt het oude asfalt al weggefreesd. De werkzaamheden zijn het sluitstuk van fase 2 van het groot onderhoud aan A325 en N325 (Pleijroute).

De derde en laatste fase van de operatie betreft werkzaamheden aan de Pleijroute in Arnhem, tussen knooppunt Velperbroek en het Nijmeegseplein. Daarvoor wordt de weg in zuidwestelijke richting geheel afgesloten van 15 tot en met 25 augustus. Tijdens de eerste fase van de werkzaamheden was de N325 in noordoostelijke richting al tijdelijk geheel afgesloten.

Bekijk hieronder via de webcams van de provincie Gelderland live de verkeerssituatie op A325 en N325.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.