Volledig scherm
PREMIUM
File op de rotonde Groene Weide in Arnhem-Zuid, maandagavond, mede doordat buitenlands vrachtverkeer zich dwars door Arnhem wurmt omdat de Pleijroute in oostelijke richting is afgesloten. © DG

Automobilist lost grootste ellende rond werk aan A325 zelf op

ARNHEM/ HUISSEN - De provincie Gelderland blikt tevreden terug op de eerste week van de werkzaamheden aan de A325 en N325 in en rond Arnhem. Na een dramatische maandag valt de verkeershinder mee. Precies zoals verwacht. Vrijdagmiddag was het wel weer foute boel. Toen liep het verkeer, mede door de slechte weersomstandigheden, op diverse wegen weer muurvast.

Hoe het kan dat de vertragingen als gevolg van het groot onderhoud op de belangrijke verkeersaders wel meevallen, na een maandag waarop Arnhem en omgeving dieprood kleurden op de filekaarten? Dat ligt voor een groot deel aan de weggebruikers zelf, weten ze bij de provincie Gelderland. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.