Vlaamse trucker verliest oplegger met luiers in file voor John Frostbrug

videoARNHEM - Een Belgische vrachtwagenchauffeur is donderdagmiddag op de Nijmeegseweg in Arnhem, in de file voor de John Frostbrug, zijn oplegger met een lading luiers verloren. Een bergingsbedrijf moest de aanhanger weghalen, omdat de trucker er niet meer zelf mee kan rijden.

Het incident ter hoogte van de Rijnhal gebeurde rond half vier. De Vlaamse chauffeur stond perplex. ,,Dit heb ik in 20 jaar nog niet meegemaakt”, zegt hij. Waardoor de oplegger bij het verkeerslicht los schoot, is nog onduidelijk. ,,Als de aanhanger slecht aangekoppeld was geweest, had ik dat veel eerder moeten merken.”

De trucker was onderweg van Knokke en naar Brummen en had voor het incident in Arnhem-Zuid al zo’n 250 kilometer gereden. Voor de John Frostbrug staat in noordelijke richting al de gehele week file als gevolg van werkzaamheden aan de A325 en de Pleijroute. ,,Dat dit juist nu moet gebeuren, op deze plek...”, verzucht een verkeersregelaar bij de vrachtwagen.

Volledig scherm
De gestrande oplegger moet worden weggehaald door een bergingsbedrijf. © DG

Het duurde tot even voor vijven voor de oplegger was weggehaald.

Volledig scherm
Een Vlaamse truckchauffeur is op de Nijmeegseweg in Arnhem-Zuid zijn oplegger verloren. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.