Volledig scherm
De wegwerkzaamheden op de oostbaan van de A325 verlopen voorspoedig. Maandag gaat de weg weer open. © Rolf Hensel

A325 maandag weer helemaal open, werkzaamheden lopen op schema

ELST/ ARNHEM - Vanaf komende maandag is de A325 vanaf Nijmegen richting Arnhem weer beschikbaar voor het verkeer. De werkzaamheden verlopen volgens schema, meldt de woordvoerder van de provincie Gelderland. 

,,Alle waardering voor de wegwerkers, die ook in die extreme hitte hebben doorgewerkt. Het gaat bijna boven verwachting. We krijgen ook nauwelijks klachten”, zegt de provinciewoordvoerder. 

Die zijn er wel van motorrijders die het al opengestelde deel tussen GelreDome en de afslag Elden als 'hobbelig’ ervaren. ,,Dat motorrijders de weg meer voelen is een bekend gegeven. Maar de weg voldoet aan alle eisen, dus ik verwacht daar geen ingrepen meer.”

Volledig scherm
© Rolf Hensel

De snelheidsbeperking (70) op de A325 blijft nog wel van kracht. ,,Zolang er aan de vangrails wordt gewerkt en de barriers er staan blijft de lagere snelheid gelden.” 

Volledig scherm
© Rolf Hensel
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe