Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de Pleijroute. © Rolf Hensel

Pleijroute en A325 gaan komende zomer op de schop

ARNHEM - De Pleijroute en de A325 gaan komende zomer op de schop. Het hele traject vanaf het Velperbroekcircuit tot en met knooppunt Ressen krijgt een grote onderhoudsbeurt.

Het werk aan de A325 en de N325 (Pleijroute) valt onder groot onderhoud. Vorig jaar stonden de werkzaamheden al op de provinciale begroting, maar door de complexiteit van het project heeft het provinciebestuur de klus een jaartje uitgesteld. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.