Volledig scherm
Drukte op de Pleyroute bij Arnhem. © ROLF HENSEL

Snelheid op A325 vanaf maandag omlaag voor werkzaamheden

INFOGRAPHICARNHEM - De snelheid op de A325 wordt vanaf aanstaande maandag tot en met 4 oktober in beide richtingen verlaagd van 100 naar 70 km per uur. Dit is zowel overdag als ’s nachts de verplichte snelheid vanwege voorbereidende werkzaamheden voor het grote, geplande onderhoud aan de A325 en de Pleijroute (N325) tussen knooppunt Ressen en knooppunt Velperbroek.

De vernieuwing van het asfalt begint op maandag 8 juli bij de Pleijroute. Op de A325 wordt de snelheidslimiet vanaf maandag al verlaagd naar 70 kilometer per uur. Dat heeft te maken met een opknapbeurt van de vangrails langs de weg. De snelheidsbeperking duurt tot en met vrijdag 4 oktober.

Kijk hier voor meer informatie over alle wegwerkzaamheden aan de A325 en N325 en raadpleeg onderstaande infographic. 

Volledig scherm
Overzicht werkzaamheden A325 en N325. © Rik Bors
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.