Café Van Kempen langer open vanwege verkiezingen, maar een biertje drinken mag niet

VideoKATWIJK - ,,We mogen vanavond wel mooi tot negen uur openblijven hè.” Peter van Kempen kan er wel om lachen. Veel horecagelegenheden zullen er niet zijn die in deze coronatijd na acht uur 's avonds nog open mogen blijven. Maar in café Van Kempen in het Brabantse Katwijk zetelt deze woensdagmiddag het enige stembureau van het 450 zielen tellende dorp.

4 reacties

 • Willem Zuidersteen

  7 dagen geleden
  @Marcel blablabla. Jullie geweldige overwinning komt door een tiental teveel gekken in de gemeentes, een nipte winst en niks om trots op te zijn. Hoe gaat jullie partijleider trouwens straks vanuit de gevangenis zijn werk doen, wanneer hij veroordeeld is voor illegaal vliegen? Lekker bezig jullie!
 • Marcel Rijkers

  7 dagen geleden
  Waarom feliciteer je FvD niet gewoon, ze hebben dus een groep mensen de kans gegeven om wel te gaan stemmen. Al is het diep triest van de oudere politieke partijen dat door hun werk meer dan de helft van alle kiezers geen stem is uit gaan brengen…! Zo erg hebben ze het verknalt met hun “zorg voor de burgers” dat de meerderheid thuis is gebleven…!
 • Willem Zuidersteen

  1 week geleden
  @Marcel, vliegen zonder vergunning is ook verboden. Dit geeft dus aan wat het voor een belachelijke partij is die buiten de wet denkt te staan…!
 • Marcel Rijkers

  1 week geleden
  Dat d33 hier geen groot punt van maakt… het is wettelijk verboden om na 20.00 uur in een café te zijn… in millesweerd was geen QR code nodig volgens de wet, maar daar vielen ze wel over…! Dit geeft dus aan wat het voor een belachelijke partij is die buiten de wet denkt te staan…!

Maasland