Het CDA, hier nog fysiek campagne aan het voeren, is de winnaar geworden van de verkiezingen. Tweede van rechts lijsttrekker Bouke de Bruin.
Volledig scherm
PREMIUM
Het CDA, hier nog fysiek campagne aan het voeren, is de winnaar geworden van de verkiezingen. Tweede van rechts lijsttrekker Bouke de Bruin. © CDA

CDA grote winnaar verkiezingen Land van Cuijk

BOXMEER - Het  CDA is de grote winnaar geworden van de herindelingsverkiezingen voor de fusiegemeente Land van Cuijk. Na het tellen van alle stemmen, kort na middernacht, kwam de partij uit op 13 van de 37 zetels. 

21 reacties

 • Willem Zuidersteen

  5 dagen geleden
  Dat is aan jullie ratten te danken Marcel.
 • J. Zomers

  5 dagen geleden
  CDA = Centen Doen Alles
 • J. Zomers

  6 dagen geleden
  Zo te zien hebben ze de postcodeloterij gewonnen, daar staan ze te lachen met een boel geld in hun hand... tel uit je winst.
 • Marcel Rijkers

  6 dagen geleden
  Ik ben wel gaan stemmen, dus jullie betweters die alles denken beter te weten effe een beetje terug in jullie hokje!! Feit blijft dat de meerderheid niet is gaan stemmen, dus daar zou je als politicus je eigen toch flink voor moeten schamen… want waarom is de meerderheid thuis gebleven, omdat de politiek zoveel vertrouwen uitstraalt haha…!
 • Johann Janssen

  6 dagen geleden
  als jullie waren gaan stemmen had je nu een reden gehad om te klagen. het ergeren aan een eenzijdig bestuur kun je bij de volgende verkiezingen goedmaken door dan wel te gaan stemmen en niet op je luie reet te blijven zitten.

Maasland