Burgemeester Wim Hillenaar, sinds vandaag officieel (waarnemend) burgemeester van de kersverse fusiegemeente Land van Cuijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Wim Hillenaar, sinds vandaag officieel (waarnemend) burgemeester van de kersverse fusiegemeente Land van Cuijk. © Ed van Alem

De grootste gemeente van Brabant bestaat nu écht: Land van Cuijk begint 2022 zonder grote incidenten

CUIJK/BOXMEER - Vijf gemeentes weg; één ervoor terug. Toen de klok tijdens de jaarwisseling naar 00.00 uur schoof, was dat niet alleen de officiële start van een nieuw jaar, maar ook van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Dat ging verrassend vlekkeloos.

9 reacties

 • Jan Willems

  2 weken geleden
  Natuurlijk heb ik moeite met verandering. Waarom? De Wet van Rutte leert: elke verandering is een verslechtering!
 • elizabeth. W. M. Klein

  2 weken geleden
  en...? Is er wel openbaarvervoer vanuit al de afgelegen hoeken??? Hoe moet je dan naar het gemeentehuis .?? . voor bijvoorbeeld het vernieuwen van je identiteitskaart?.. (niet iedereen heeft een auto , vandaar mijn vraag) groetjes en succes met deze -- megagrote gemeente..
 • Marcel Rijkers

  3 weken geleden
  Nee Willem, die zijn wel realistisch, en willen wel zien wat er gebeurt…! De kosten voor de burgers inner nieuwe gemeente zijn beduidend hoger dan de afgelopen jaren….
 • Willem Zuidersteen

  3 weken geleden
  @Tinus en @Jan hebben gewoon moeite met verandering.
 • Jan Willems

  3 weken geleden
  Helemaal eens met Tinus Aardsen! Moet je eens kijken hoe gauw allerlei voorzieningen verdwijnen en "managers" verschijnen. Zie de afbraak der zorg!!

Maasland